08.01.2020

Препораките на МАСИТ за поуспешна 2020 година

„МАСИТ предлага модел што ќе ги намали трошоците по основа на придонеси со конкретно предлог-решение: да се лимитира или да се постави горен праг за пресметување на придонесите“

Види повеќе

31.10.2019

Годишна конференција на МАСИТ на тема "DATA AS AN ASSET"

На 31.10.2019 година, четврток, се одржа 16тата конференција со темата – DATA AS AN ASSET.

Види повеќе

16.11.2019

Повик во рамки на проектот МЛАДИ ХАБ - Дигитална младина

МАСИТ и Националниот младински совет на Македонија ве покануваат да учествувате во првиот циклус на Програмата за општокорисна работа и обуки за дигитални вештини во рамки на проектот „МладиХАБ – Дигитална младина“.

Види повеќе

12.12.2019

МАСИТ одржа средба со Н.Е. Амбасадорката на САД, Кејт Мари Брнз

На средбата, беа презентирани информации кои се од приоритетно значење за македонската економија и индустрискиот раст, како и за регионалната соработка во рамки на која МАСИТ е многу активна.

Види повеќе

17.01.2020

Настан на тема: Поттикнување и задржување на вработените

Ви пренесуваме дел од атносферата од настанот со тема: “Потикнување и задржување на вработените”

Види повеќе

Активности

Проекти

Патрон членови
Клучни соработници и партнери
Препорачани линкови

Новости

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит